Konnect maakt opvangkwaliteit zichtbaar

Wij leveren gepersonaliseerde ouderportalen en apps voor de kinderopvang. Ontdek waarom ouders, pedagogisch medewerkers en opvangorganisaties zo enthousiast zijn over Konnect.

0
+
Locaties
0
+
Apps in App Store
0
+
Foto’s per maand
0
+
Boekingen per maand (afwezig/extra/ruilen)
0
+
Aankomst/vertrekmomenten per maand

Allround

Alles draait om het kind

Konnect is een allround internetapplicatie voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouderbureaus die streven naar meer klanttevredenheid, minder werkdruk en een maximale organisatorische efficiëntie.

Konnect verbindt mensen

Drie online communicatielijnen verbinden ouders, opvanglocatie en Centraal Bureau. Deze drie interactieve verbindingen hebben elk diverse gebruiksvriendelijke functies voor feitelijke informatie, persoonlijke berichten of een emotionele beleving van de dagelijkse opvang. Bovendien werkt Konnect perfect samen met de meeste kinderopvangsoftware.

In de praktijk

Dat is handig

Of het nu gaat om foto’s, heen-en-weer-schriftjes of kostenoverzichten, over aanwezigheid, kindplanning of beleidsinformatie… de Konnect online functies zijn op ieder gewenst moment beschikbaar. Niet alleen via internet op de computer, maar ook mobiel via een handige app voor smartphone of tablet. Zo ondersteunt en versterkt Konnect de persoonlijke contacten binnen de kinderopvang. Hierdoor leiden de dagelijkse inspanningen tot nog meer onderlinge waardering.

Meer informatie

Vijf pluspunten

Onderscheidende voordelen van Konnect

 1. Konnect kan binnen één maand online zijn in jullie eigen huisstijl
 2. Konnect werkt even gebruiksvriendelijk op computer, smartphone als tablet
 3. Konnect biedt een oplossing op maat voor organisaties van elke omvang
 4. Konnect sluit feilloos aan bij alle grote kindplanningpakketten
 5. Konnect waarborgt een beveiligde toegang voor elke gebruiker
Meer informatie

Blije gebruikers

Uitgesproken klanttevredenheid

 • "Bij Rollebol Kindercentra betrekken we ouders nog meer bij de opvang met onze eigen Rollebol App!"

  Lees meer

  Wim Berghuijs

  Directeur Rollebol Kindercentra

 • "Met behulp van Konnect kunnen ouders op ieder gewenst moment snel en eenvoudig ruildagen doorgeven en extra opvang aanvragen. Ook zijn we veel beter in staat bij ouders in beeld te brengen wat er op een dag gebeurd is en wat voor mooie momenten er zijn geweest, zo maken we de toegevoegde waarde van de kinderopvang zichtbaar!"

  Lees meer

  Stijn Menkehorst

  Manager Facilitair en ICT

 • "Een top product met een super service. Het is enorm fijn dat onze vragen snel beantwoord worden en we bij problemen snel worden geholpen."

   

  Lees meer

  Bastienne van Duinen

  Administratief medewerker

 • "Met het Ouderportaal van ´t Goudvisje kunnen we ouders dagelijks écht laten zien wat hun kind beleeft. Met de App bepalen zij zelf wanneer. Onze ouders zijn laaiend enthousiast."

  Lees meer

  Irma Schoondermark

  Project Manager

 • "Nieuwe ouders vinden het geweldig dat ze bij ons hun kleine kroost even terug kunnen zien halverwege de dag."

  Lees meer

  Sylvana Borremans

  Pedagogisch medewerker De 'B'engeltjes

 • "Met de aanwezigheidsregistratie van Konnect hebben we veel meer zicht gekregen op de werkelijke aankomst- en vertrektijden op de groepen"

  Lees meer

  Cor Jacobs

  Controller / Hoofd Financiële Administratie

 • "Met de Vlietkinderen app voel ik me nog meer verbonden met de opvang van onze kinderen. Zeer gebruiksvriendelijk ook, 's avonds kan ik via de app nog even in het schriftje schrijven of op m'n gemak de foto's bekijken."

  Lees meer

  Berdine de Bruijn

  Moeder van Nora (KDV Duimelijntje)

 • "Informatief, actueel, uitnodigend, berichten geven je als ouder een goed beeld van de wereld van je kindje tijdens crechedagen. De foto's zijn super. We hebben ze al vaak rondgestuurd naar familie en gebruikt voor kaarten."

  Lees meer

  Reactie uit klanttevredenheidsonderzoek

  Ouder bij SKZ Zoeterwoude

Demo aanvraag

Heeft Konnect je interesse gewekt? Graag vertellen wij meer over de mogelijkheden via een online-demo of een demo bij jullie op locatie. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.