MedWatch

MedWatch

Rebien og Fruergaard.jpg

Rebien: "Jeg ville synes, det var dødirriterende, hvis den tidligere direktør hang i gangene"

Når den tidligere topchef Lars Rebien Sørensen i dag ser på Novo Nordisk, er det både med "utrolig" stolhed og med tro på, at selskabet står rustet til fremtiden. Han har kun få gange besøgt virksomheden siden tronskiftet, og det er helt bevidst.

Engelsk prioriteringsorgan afviser Spinraza

IMG_20180412_114715.jpg

Muskelsvindsmidlet Spinraza fra Biogen er atter løbet ind i problemer på grund af dets pris. Denne gang har National Institute for Health and Care Excellence (NICE) afvist midlet til rutinemæssig brug.

Novartis henter ny "regelrytter" fra Siemens

novartis.jpg

Novartis har ansat en ny chief ethics, risk and compliance officer som sidste led i den ledelseskabale, der startede, da man fyrede sin chefjurist i kølvandet på en sag om uetiske betalinger til den amerikanske præsident Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen.

Biotekselskab rejser 1 mia kr til genterapier

Orchard Therapeutics, der tidligere i år overtog GSK's portefølje af genterapeutiske lægemidler mod sjældne sygdomme, har gennemført en finansieringsrunde, der har tilført selskabet knap 1 mia. kr.

Fertilitetsselskab firedobler bundlinjen og forgylder stenrig ejer

Den danske afdeling af svenske Vitrolife har på fem år øget sin bruttofortjeneste med 500 pct. og hævet bundlinjen til 62,5 mio. kr. fra et minus på 34 mio. kr. Det smitter af på den danske storaktionær, der siden 2014 har investeret tungt i det svenske fertilitetseventyr.

Veloxis opjusterer forventningerne efter højere produktomsætning

Veloxis Pharma opjusterer forventningerne til 2018 og venter nu et driftsunderskud på 2-6 mio. dollars. Det skyldes særligt et stærkt salg af hovedproduktet, Envarsus XR mod organafstødning, der er mere end fordoblet i første halvår i forhold til samme periode af 2017.

Aids.jpg

Nye behandlinger har ikke stoppet hiv-epidemi

Mens vesteuropæerne i dag nyder godt af effektive hiv-behandlinger, så betyder manglende adgang til prævention, medicin og sundhedsrådgivning rundt om i verden, at hiv/aids-epidemien langt fra er overstået.

Medico-startup indgår partnerskab med allergigiganten ALK

Det danske medicoselskab Spiromagic har indgået et samarbejde med allergikoncernen ALK om Spiromagics egenudviklede lungefunktionsmåler, der henvender sig til mennesker med astma og KOL. Det sker som led i ALK’s nye aktiviteter målrettet forbrugere med allergi og vil få stor betydning for Spiromagics omsætning fremover.

Genmab-chef: Fiasko inden for solide tumorer skyldtes ikke Darzalex

Genmabs topchef Jan van de Winkel siger nu, at selskabets fejslåede studie med Darzalex mod solide tumorer ikke skyldtes midlet selv, men i stedet andre omstændigheder. Dermed er der grundlag for at afprøve indikationen igen trods dødsfald i første forsøg, siger han.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier