// //
MedWatch

MedWatch

drop.jpg

2curex tester hovedprodukt i ny kræftsygdom

Det børsnoterede, danske selskab 2curex udvider sine forsøg med sit værktøj Inditreat, der kan forudsige den optimale medicinske behandling af kræftpatienter. Nu skal produktet også afprøves inden for æggestokkræft.

Her er de vigtigste historier fra MedWatch i uge 21

MedWatch2017.jpg

En stor Novo-aftale, et indblik i Boehringer Ingelheims digitale sats og et biotekselskabs overvejelser om en børsnotering i Danmark - MedWatch giver dig overblikket over ugens vigtigste nyheder fra dansk life science. Gik du glip af noget?

Ny ejer afnoterer svensk biotekselskab

reception-nasdaq-stockholm.jpg

Et stort flertal af aktionærerne i Wilson Therapeutics har taget imod et købstilbud fra Alexion Pharma, der alligevel forlænger fristen for at acceptere købstilbud.

Seneste klummer

  • Vi skal styrke samarbejderne

    Af Sophie Hæstorp Andersen (S), regionsrådsformand Region Hovedstaden, Marianne Thellersen, koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab DTU, Ulla Wewer, dekan, Det Sundhedsvidenskabelige fakultet ved KU, Ida Sofie Jensen, koncernchef Lægemiddelindustriforeningen

Se alle

Seneste jobskifte

  • Anne Kaltoft

    Ny titel: Adm. direktør
    Ny arbejdsgiver: Hjerteforeningen

Indsend jobskifte

Se alle

Regeringen og DF nedlægger innovationsmiljøerne

Et smalt flertal bestående af regeringen og Dansk Folkeparti har torsdag indgået aftale om et forenklet erhvervsfremmesystem, der blandt andet betyder nedlæggelse af de fire innovationsmiljøer og de regionale vækstfora.

Fødevaregiganter kæmper om indisk GSK-afdeling

En række selskaber, herunder flere store fødevareselskaber, er interesserede i at overtage Glaxosmithklines forbrugersundhedsdivision i Indien i en handel, der kan overstige 25 mia. kr. Det skriver et lokalt medie.

Genmab-middel fejler i kræftstudie

Det Genmab-udviklede kræftmiddel Arzerra har misset det primære effektmål i et fase 3-studie i patienter med en særlig type lymfeknudekræft.

Amgros opnår historisk høje besparelser i 2017

Til trods for, at der kommer nye, dyrere lægemidler på markedet, og at forbruget stiger, opnåede Amgros historisk høje besparelser i 2017. Det skyldes især flere differentierede udbud, mere strategisk overvågning af markedet og tæt dialog med både leverandører, sygehusapoteker og regionerne.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier