Frieord - En friere nyhetshverdag
Politikk

Norsk flagg skapte bekymring i USA

februar 23, 2018

En kvinne i den amerikanske byen Seattle sendte inn et nyhetstips til den lokale avisen om at det mulig hang et flagg med rasistiske motiv i en gate der hun bor. Etter at avisens journalist ankom stedet fant man ut at flagget som det kom inn bekymringsmelding om var det norske flagget.

Politiet på Twitter

Hva skjera, Oslo? Angrep med flasker på bilist, knivstikking på buss, kasting av is på biler og vifting med kniv på offentlig plass

februar 20, 2018

Bilbranner, angrep på politibiler, slåsskamper med 20-30 involverte, inkludert bruk av våpen, skyting på åpen gate mot hus og restauranter, og voldelige gateran med mishandling av unge ofre har vært overskriftene det siste året i Oslo. Og nå i går, vandalisme av kjøretøy og angrep av eieren av bilen. Overgriperne var 12 – 15 år gamle ute klokka 03 på natta.

Ikke skam deg over å være hvit!

Kommentar
februar 19, 2018

«Hvite mennesker er onde». «Hvite mennesker eksisterer ikke». «Hvite mennesker bør utryddes». «Hvite mennesker er ansvarlig for all ondskap i verden». Slik ser det ut inne i tankeuniverset til feminister, venstreekstremister og rødgrønne aktivister innen akademia, media og politikk. Men hva er egentlig sannheten?

Dagens video

DAGENS VIDEO: «Arrangert ekteskap er butikk»

februar 17, 2018

Hun har skapt norsk samtidshistorie. Jeanette er modig. Hennes skarpe og klare tanker har gang på gang i nyere norsk historie vakt oppsikt. Nå kan du selv høre og se henne forklare hvorfor integrering av muslimer generelt har havarert.

Terrorisme

SVERIGE: Uro over flysikkerheten når syriske flyktninger uten klar identitet ansettes på Arlanda flyplass

februar 16, 2018

Ansatte på Arlanda flyplass nord for Stockholm er urolige etter at et firma har begynt å ansette nyankomne syrere for å blant annet håndtere bagasje. Flere har påpekt at flysikkerheten er i fare og risikoen for terrorangrep øker hvis man setter inn mennesker rett fra krigssoner og med uklare identiteter på følsomme områder som krever sikkerhetsklarering.

Dagens video

VIDEO: Gi oss landet eller dø – hvordan Mandelas regnbuenasjon har mislyktes

februar 16, 2018

Sør-Afrika er et land i fritt fall. Mangel på elektrisitet og vann. Korrupsjon og ødelagt rettsvesen. Skyhøy og grov kriminalitet. En av verdens høyeste voldtektsstatistikker. Nå truer man med å ta land og eiendommer fra hvite mennesker med makt. Noe som vil føre til enorm sult og fattigdom, ja endog en spådd kollaps. Se de sjokkerende intervjuene her.

Islam

Muslimsk innvandrer sparket 87-årig mann bevisstløs og etterlot ham for å dø

februar 15, 2018

87-årige Hendrik Keuleers er en mann som ønsker å benytte seg av sitt demokrati og sin ytringsfrihet i Europa. Men ikke alle liker det den tidligere kafè-eieren har å si. Keuleers ble i fjor brutalt overfalt og mishandlet av en ung muslimsk mann og etterlatt for dø på gaten. Hans hjem blir jevnlig vandalisert. Årsak? Han kritiserer islam.

Teknologi

VIDEO: Kjedelig, interessant eller skremmende? – robotene kommer!

februar 14, 2018

Teknologien går utrolig fort fremover. Vil mennesker behøve å jobbe i det hele tatt i fremtiden? Selvdrevne biler, båter og fly, og selvdrevne fabrikker uten behov for menneskelige arbeidere – fremtiden kommer om vi vil det eller ikke. Se to videoer som gir et innblikk i hva vi har i vente.

Følg oss på Facebook

Multimedia

Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

januar 29, 2015

En høygravid kvinne ved navn Maria Peiner ble knivstukket i magen flere ganger før hun ble dynket i bensin og tent på. 19 åringens tyrkiske ekskjæreste og hans kamerat er nå arrestert i forbindelse med det brutale drapet. Etter å ha tent på den gravide kvinnen skal de ha stått og sett på mens hun brant i hjel.

Pegida fortsetter å demonstrere – 20.000 i marsj i Dresden

oktober 1, 2015
Tyskland er på randen av en folkelig krise. Over 280.000 migranter har kommet til landet i september. Samtidig faller forbundskansler Angela Merkels popularitet. – Ifølge Bayerns innenriksminister, Joachim Herrmann, så har nærmere 280.000 innvandrere fra

MUSIKKVIDEO: «Europa dør»

mai 24, 2017

I forbindelse med det muslimske terrorangrepet i Manchester på mandag, så legger vi ut denne videoen fra en polsk musikk-artist. Videoen og teksten er svært aktuell og handler om hvordan Europa dør foran øyenene på oss, og at vi må forsvare våre nasjoner og tradisjoner, før det er for sent. Videoen er tekstet til engelsk.

Eksklusivt fra Frieord