// //
Frieord - En friere nyhetshverdag
Kommentar

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

mai 22, 2018

Når vil være politikere lære? Eller er det hele rett og slett ønsket? Gang på gang opplever Vesten bomberangrep, maskingeværild mot menneskemengder og lastebiler med radikale jihadister bak rattet som kjører over kvinner og barn på hovedgater. Men ingen politikk endres. Islam forbys ikke. Muslimer utvises ikke fra Europa. Faktisk skjer det motsatte. Europeere arresteres og fengsles for «rasisme» hvis de kritiserer islam og dørene til våre nasjoner åpnes ytterligere av våre politikere. Hvorfor?

Dagens video

DAGENS VIDEO: Supermarked i Sør-Afrika invaderes og rundstjeles av menn, kvinner og barn

mai 22, 2018

En overvåkingsvideo viser hvordan et supermarked i Sør-Afrika plutselig angripes av en stor gruppe mørkhudede mennesker, både menn, kvinner og barn, som stjeler alt de kommer over. De forsvinner like fort som de kommer, mens sjokkerte kunder løper i sikkerhet. En ny hverdag i et land har gått fra et i-land til et u-land på under 30 år.

Utenriks

Politiet i Sverige advarer: Det kommer til å bli en voldtektssommer

mai 22, 2018

Overfallsvoldtekter, gjengvoldtekter og nå voldtektssomre. Vokabularet må stadig utvides ettersom våre nye, inkluderende og åpne samfunn går videre. Politiet i Sverige går stadig ut med advarsler til kvinner om å ikke gå ut alene i nærområdene sine som følge av frittgående voldtektsmenn. Etter to mistenkte voldtektsforsøk sist helg uttaler politiet i Östersund at man forventer «mange overfall og voldtekter» denne sommeren.

Utenriks

FRANKRIKE: (VIDEO): Muslimsk kvinne i burka dømt til seks måneders fengsel for drapstrusler mot politiet – startet voldelige opptøyer

mai 21, 2018

En 37-årig muslimsk kvinne i Frankrike fikk nylig en seks måneders fengselsdom, hvorav tre av dem må tilbringes bak lås og slå. Kvinnen nektet å identifisere seg for politiet, slo seg vrang, drapstruet politiet og viste forakt for retten. Pågripelsen av kvinnen satte igang flere dagers voldelige opptøyer med bilbranner og angrep på utrykningstjenester.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Kongelig bryllup, kjønnsroller og venstresiden

mai 20, 2018

Prins Harry og hans utkårede, Meghan Markle, giftet seg på lørdag i et overdådig kongelig bryllup. I venstreorienterte medier har det vært diskutert mye om Meghans mor skulle følge henne opp til alteret, da hennes far måtte være hjemme pga hjerteoperasjon. «Bryt kjønnsrollene» og «Hvorfor ikke», kunne man lese i spalter og kommentarfelt. Samtidig aksepterer de samme mediene og leserne åpenlys diskriminering av kvinner i sitt eget nærvær.

Kulturredaktør i Bergens Tidende om 17. mai: «Rasisme, hat og illeluktende nasjonalisme»

Kommentar
mai 19, 2018

Kulturredaktør i Bergens Tidende, Frode Bjerkestrand, gikk ut i et sterkt angrep på nasjonaldagen og forsøkte å male et bilde av et rasistisk og fremmedhatende Norge. Et Norge der innvandrere nærmest er redde for å gå ut av døren i frykt for å bli angrepet. Bjerkestrand brukte ord og setninger som «illeluktende nasjonalisme» og «Norge i rødt, hvit og smått» og at nordmenns kjærlighet til sitt eget land er «raseri» og «møkkete rasisme». Men i avisens kommentarfelt fikk Bjerkestrand ingen sympati eller forståelse.

Dagens video

DET NYE EUROPA: Se videoene som INGEN massemedier vil vise deg

mai 17, 2018

Europa er i forandring. På overflaten kan teknologi og vitenskap ha gjort livene våre lettere og bedre. Men samtidig har masseinnvandringen ødelagt livskvaliteten og bomiljøet vi lever i. Se videoer av en ny hverdag i Europa. En hverdag våre store og kontrollerte medier aldri vil vise deg.

Dagens bilde

Til lykke med dagen på 17. mai!

mai 17, 2018

Da var dagen allerede kommet! Vi ønsker med dette å ønske alle våre lesere en riktig god 17. mai-feiring med venner og familie!

Utenriks

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

mai 16, 2018

EU-parlamentarikeren Matteo Salvini fra Lega Nord har uttalt at han ønsker å utvise rundt en halv million innvandrere som oppholder seg ulovlig i Italia. Dette er mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger, bryter lover og misbruker velferdssystemet i landet på bekostning av den italienske urbefolkningen. Repatrieringen skal foregå i samarbeid med nordafrikanske land.

Kommentar

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er tolerant nå!»

mai 15, 2018

Dave Rubin var en gang med i The Young Turks, en av de største mediekanalene på venstresiden. I dag har han flyttet seg til sentrum/høyre. Hør hvorfor i ny Youtube-serie laget av Ben Shapiro. Og les vår kommentators dypdykk i hvorfor Rubin ikke er alene i den nye konservative mediehverdagen på nettet.

Dagens video

VIDEO: Europas selvmord – hvordan skjedde det?

mai 14, 2018

Prager University presenterer her forfatteren, journalisten og samfunnsforskeren Douglas Murray i det han gir oss en 5 minutters forklaring på hvordan Europa og den vestlige sivilisasjonen begår selvmord. (Trykk på «cc» nederst til høyre i videoen for engelske undertekster).

Dagens video

VIDEO: Eldre mennesker angrepet på gaten i Belgia – drakk alkohol foran halal-restaurant

mai 13, 2018

Belgia er det landet hvor islam har fått tyngst fotfeste i Europa. En stor andel av terroristene som har reist til Midtøsten og som har stått bak angrep i Europa har kommet fra det lille landet. Nå kommer en video fra byen Antwerpen der en eldre mann blir sparket, slått og mishandlet med stoler fordi han nøt alkohol i et muslimsk område.

Følg oss på Facebook

Multimedia

Flyktningkaos – Norge vurderer å stenge grensen til Sverige

september 14, 2015
OPPDATERT. Hundretusenvis av flyktninger fra Midtøsten og Afrika er på vei opp gjennom Sør-Europa med kun ett mål, Tyskland og Skandinavia. Videoklipp av store folkemengder som løper over jernbanelinjer, kryper under piggtrådgjerder og fyller opp

14 år siden radikale muslimer drepte 2.977 uskyldige i USA

september 11, 2015
Vi velger her å vise våre lesere dokumentaren «9/11 – 102 minutes that changed America». Dokumentarfilmen viser autentiske filmklipp samlet inn fra dagen flyene traff tvillingtårnene. Dette er en samling filmer som ble tatt av

Dagen demokratiet døde i Sverige

desember 28, 2014
Begrepet «Polsk riksdag» har fått en ny konkurrent. «Svensk riksdag», heter det når majoriteten av de politiske partiene som vanligvis kjemper mot hverandre, går sammen for å støte ut ett enslig parti på bekostning av

Dagens video: Kirke ødelegges av muslimer

juni 26, 2017

Mens vi i Vesten respekterer islamsk religion som en del av religionsfriheten, er ikke holdningene til kristendommen helt den samme hos enkelte islamske grupper.

Pat Condell – Alt vi ønsker er sannheten

desember 15, 2015
Presidentkandidat Donald Trump har klart å sette kaffen i halsen til omtrent alt som kan krype og gå av media og venstreside i USA og Europa, med sine filterløse uttalelser. Spesielt den siste uttalelsen om

Eksklusivt fra Frieord